1
2
3

Over Thermen Berendonck

Medio 2019 zette de familie Dolman opnieuw een grote stap door een compleet nieuw wellnessresort te openen in een prachtig natuurgebied nabij Wijchen. Hier, aan het grensgebied met Duitsland, gaat het om ervaren en beleven. En dat doe je met al je zintuigen.

Over Thermen Berendonck

Dat wellness, zintuigen en natuur alles met elkaar te maken hebben, ontdek je in Thermen Berendonck. Echt ontspannen en grenzeloos genieten begint bij je zintuigen. En in Thermen Berendonck. Hier word je getrakteerd op weldadige en verkwikkende ervaringen. En dat in een omgeving die wordt omarmd door water, natuur en rust.

Over Thermen Berendonck

Naast Thermen Berendonck is de familie Dolman ook eigenaar van Thermen Soesterberg en Thermen Bussloo. Thermen Soesterberg ligt in een bosrijke omgeving middenin Nederland. Thermen Bussloo ligt aan het prachtige meer van Bussloo, temidden van weilanden en bossen. 

Werken bij Thermen Berendonck

Medio 2019 wordt aan de recreatieplas Berendonck (nabij Wijchen) het mooiste en meest innovatieve wellnessresort van Nederland geopend; Thermen Berendonck. Al onze toekomstige gasten willen we een onvergetelijke en ontspannen wellnessbelevenis bieden. Zonder jou kunnen we dat niet realiseren. Ben je benieuwd naar onze vacatures en hoe het is om te werken in het mooiste wellnessresort van Nederland? Dan ben je hier op de juiste plek!

QWR Academy

Wij geloven in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. Daarom hebben we de QWR Academy opgericht. Binnen deze academy stimuleren wij, onder andere via trainingen, dat onze medewerkers op een plek werken waar ze het beste uit zichzelf weten te halen.

Collegialiteit

Onze medewerkers werken allemaal met enthousiasme en passie om onze gasten zo optimaal mogelijk te laten genieten. Dat gebeurt 7 dagen per week, 365 dagen per jaar. Een goede samenwerking, collegialiteit en een prettige onderlinge sfeer tussen de verschillende afdelingen is dan ook de sleutel van het succes van Thermen Berendonck.

Kwaliteit

Thermen Berendonck streeft in alles en te allen tijde naar de hoogste kwaliteit. Top gastvriendelijkheid, de veelal unieke faciliteiten, de wellnessbehandelingen, het horeca-aanbod, de hygiëne en techniek. In het contact met onze gasten willen we optimale service verlenen. Onze medewerkers van de verschillende afdelingen spelen hierin een zeer belangrijke rol. Zij zijn immers ons visitekaartje.