WERKEN BIJ THERMEN BERENDONCK

Alleen onze gasten hebben het nóg relaxter!

1
2
3

Over Thermen Berendonck

Ervaar oosters geluk, beleef betoverende wellness. Sinds de opening in 2019 vertellen we het onze gasten met veel liefde. Het nieuwste wellnessresort van familiebedrijf Quality Wellnessresorts voelt als een wonderlijke reis door Azië en India. Bij ons draait alles om positieve gedachten en een warme glimlach.

Over Thermen Berendonck

Hier - in de gemeente Wijchen, aan een helder meer en midden in het groen - nemen wij onze gasten mee in authentieke sauna rituelen en weldadige wellness belevenissen. Sprookjesachtige sauna’s en baden, magische restaurants en Indiaas wellnessfood, heerlijke behandelingen… Samen een bron van ontspanning, energie en grenzeloos genieten.

 

Over Thermen Berendonck

Grenzeloos genieten, dat doen onze gasten ook in onze andere Quality wellnessresorts. De wereldse wellness van Thermen Bussloo, aan het meer van Bussloo. Thermen Soesterberg, omringd door groen en geïnspireerd door de natuur. En ons noordelijkst gelegen resort Thermen Bad Nieuweschans, waar onze gasten uren kuren in het heilzame water uit eigen bron.

Maak werk van genieten!

Wellness en werken, dat is nog ’s een goede combinatie. Waar anders zie je zoveel ontspannen en blije gezichten tijdens je werkdag? Inderdaad, alleen bij Thermen Berendonck.
Alle reden om snel onze vacatures te bekijken. Wie weet ga jij straks aan de slag in ons prachtige wellnessresort en zorg jij voor blije gezichten!

QWR Academy

Bij Thermen Berendonck haal je het beste uit jezelf. Want jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt bij ons alle aandacht en ruimte. Zo is er onze QWR Academy. Met onder meer trainingen en cursussen houden we jou en je loopbaan binnen QWR in beweging.

Samenwerken

Onvergetelijke wellness ervaringen maak je samen. Dat weet iedereen binnen Thermen Berendonck. En daarom zijn we zo goed in samenwerken. Sterker nog: we zijn er gek op. Want we weten óók dat onze collegialiteit en fijne sfeer hét geheim is achter het succes van ons wellnessresort.

Kwaliteit

Gastvriendelijk en gastvrij, unieke sauna’s, baden en restaurants, wellnessbehandelingen om van te dromen, hoge hygiëne en uitmuntende techniek. In alles gaan we voor het beste, de hoogste kwaliteit. Ook dat doen we samen, elke medewerker vanuit zijn of haar eigen belangrijke rol.